Hem >Community >Premiumprenumeration English flag    kalmstrom.com site map icon Site map  

kalmstrom.com Premiumprenumeration

Premium Subscription iconEn Premiumprenumeration ger stort inflytande och hög status. Denna nivå är avsedd för större företag och organisationer som vill ha sin egen logotype på produkten och som inte vill krångla med registreringsnycklar.

Premiumprenumeranter har fri tillgång till alla kalmstrom.com-produkter för endast en prenumerationsavgift.

Premium-nivån är enda alternativet för organisationer som arbetar i slutna nätverk. De lägre prenumerationsnivåerna kräver en internetanslutning till kalmstrom.com-servern för registreringskontrol och Excelrapporter, men med en Premiumkopia kan vi undvika detta.

Förmåner

  • Unik kopia av organisationslicens för den/de kalmstrom.com-produkt(er) som organisationen önskar använda. Denna kopia har Premiumorganisationens logotyp på alla större formulär, och ingen registrering av produkten krävs. Premiumprenumeranter laddar ner sina kopior från en separat, säker plats, och de uppdateras lika ofta som standardprodukterna, ibland oftare.
  • Obegränsat antal användare inom organisationen för alla produkter.
  • Support och fria uppgraderingar för alla produkter från kalmstrom.com som organisationen använder. Supportvillkor
  • VIP-status. Det innebär att Premiumorganisationer ges företräde i alla kontakter. kalmstrom.com-teamet löser eventuella problem med högsta prioritet, och synpunkter från Premiumprenumeranter väger tungt i utvecklingsarbetet.
  • Premiumorganisationer som vill ha säkerheten att äga källkoden får köpa den för 50 000:- per kalmstrom.com-lösning. Källkoden kommer att uppdateras varje gång produkten är uppdaterad så länge organisationen är Premiumprenumerant.

Kostnad per  organisation/företag: 48 000:- per år

25 % moms tillkommer

Betalning

Vi en faktura på den första inbetalningen och därefter en faktura för förnyelse i god tid varje år. Var vänlig kontakta Kate Kalmström!

Villkor

Din organisation har rätt att få specialdesignade organisationslicenser av all vår mjukvara, men vi föreslår att ni inte begär allihop på en gång. Varje produkt kräver en inlärningsperiod, så vi rekommenderar ett steg i taget.

kalmstrom.com Business Solutions behöver ett namn och en e-postadress till en kontaktperson per kalmstrom.com-produkt. Det kan vara samma person, men för support och information behöver vi veta vem som är ansvarig för var och en av våra produkter inom Premiumorganisationen.

Prenumerationen ger Premiumorganisationen rätten att använda sina unika organisationsversioner av alla kalmstrom.com-produkter så länge prenumerationsavgiften betalas. Prenumerationen kan avbrytas när som helst av Premiumorganisationen.

Produkter Köp FAQ Tjänster Tips Böcker Kontakt Om oss Verktyg

Säkerhet och integritet

Copyright  Kalmstrom Enterprises AB  All rights reserved