Hem >Om oss English flag    kalmstrom.com site map icon Site map  

Om kalmstrom.com Business Solutions

Peter Kalmstrom imagekalmstrom.com Business Solutions är varumärket för mjukvara från det öländska familjeföretaget Kalmstrom Enterlprises AB. Sedan år 2000 har vi erbjudit tilläggsapplikationer till Microsoft Outlook och SharePoint.

Under 2019 sålde vi Outlook-produkterna till en tidigare samarbetspartner, och numera och ägnar vi oss helt åt SharePoint.

Idé

Gemensam nämnare för alla produkter från kalmstrom.com är att de lägger till funktionalitet hos Microsoft SharePoint. När man står på jättars axlar …

Genom att veta mer om Microsofts plattformar än de flesta andra och träffa kloka val när det gäller vilka tekniker som bör användas och när de bör användas, kan vi bygga billiga, kraftfulla och lättanvända lösningar. Vi bygger inte något från scratch som redan finns inom den Microsoft plattform som de flesta av våra kunder redan har och trivs med.

Varumärket

Varumärket kalmstrom.com Business Solutions föddes när jag arbetade som datakonsult och såg vad mina kunder behövde men inte kunde hitta på marknaden. Jag började utveckla produkter åt enskilda kunder, och dessa har sedan blivit standardprodukter som Calendar Browser, Kanban Task Manager och ade andra.

kalmstrom.com-produkterna säljs via internet över hela världen. Därför har vi prioriterat informationen på engelska, men vi försöker också ge så mycket information som möjligt på svenska.

Om mig

Jag har utvecklat mina produkter under flera anställningar. Outlook Skype blev en stor framgång år 2004 och ledde till att jag blev produktchef för Skype Toolbars.

Efter fem år lämnade jag Skype för att kunna ägna mig mer åt mitt eget företag. Sedan dess har inte bara försäljningen av standardprodukter ökat, utan vi har också kunnat ge specialanpassad assistans åt många kunder, framför allt i samband med uppbyggnad och utveckling av SharePoint inom olika företag.

Jag har skrivit flera böcker, om Microsoft/Office 365, SharePoint och Excel, och jag har totalt 19 Microsoft-certifieringar.

Följ mig gärna på LinkedIn! För övrigt använder vi inte längre sociala medier, men på LinkedIn berättar vi om alla nyheter.

Peter Kalmström,
direktör och grundare
Kalmstrom Enterprises AB

Produkter Köp FAQ Tjänster Tips Böcker Kontakt Om oss Verktyg

Säkerhet och integritet

Copyright  Kalmstrom Enterprises AB  All rights reserved