Hem >Om oss English flag    kalmstrom.com site map icon Site map  

Om kalmstrom.com Business Solutions

kalmstrom.com Business Solutions är varumärket för mjukvara från det öländska familjeföretaget Kalmstrom Enterlprises AB. Sedan år 2000 erbjuder vi tilläggsapplikationer till Microsoft Outlook och SharePoint. Våra produkter får Microsoft att göra mer!

Idé

Gemensam nämnare för alla produkter från kalmstrom.com är att de lägger till funktionalitet hos Microsoft Outlook och SharePoint. När man står på jättars axlar …

Genom att veta mer om Microsofts plattformar än de flesta andra och träffa kloka val när det gäller vilka tekniker som bör användas och när de bör användas, kan vi bygga billiga, kraftfulla och lättanvända lösningar. Vi bygger inte något från scratch som redan finns inom den Office/Windows/Exchange/SharePoint plattform som de flesta av våra kunder redan har och trivs med.

Skaparen

Varumärket kalmstrom.com Business Solutions föddes när jag arbetade som datakonsult och såg vad mina kunder behövde men inte kunde hitta på marknaden. Jag började utveckla produkter åt enskilda kunder, och dessa har sedan blivit standardprodukter som Calendar Browser, Folder HelpDesk, TimeCard och alla de andra.

Jag har utvecklat mina produkter under flera anställningar. Outlook Skype blev en stor framgång år 2004 och ledde till att jag blev produktchef för Skype Toolbars. Om du har sett telefonnummer på webbsidor förvandlas till klickbara knappar, har du sett ett exempel på det slags arbete jag var ansvarig för på Skype. Det är förstås också jag som har kopplat ihop Skype och Outlook.

Efter fem år lämnade jag Skype för att kunna ägna mig mer åt mitt eget företag. Sedan dess har inte bara försäljningen av standardprodukter ökat, utan vi har också kunnat ge specialanpassad assistans åt många kunder, framför allt i samband med uppbyggnad och utveckling av SharePoint inom olika företag.

kalmstrom.com-produkterna säljs via internet över hela världen. Därför har vi prioriterat informationen på engelska, men vi försöker också ge så mycket information som möjligt på svenska.

Peter Kalmström,
direktör
Kalmstrom Enterprises AB

Jag har idag 19 MCP-certifieringar.
Dessa är de senaste:
Microsoft Office 365 certification                       Microsoft SharePoint certifications
Produkter Köp FAQ Tjänster Tips Böcker Kontakt Om oss Verktyg

Security and integrity

Copyright  Kalmstrom Enterprises AB  All rights reserved