Hem >Produkter >Calendar Browser English flag  kalmstrom.com site map icon Site map  

Calendar Browser

boka resurser och tillbehör i SharePoint-kalendrar

Calendar Browser for SharePoint iconCalendar Browser för SharePoint används för att boka resurser av alla slag inom en organisation – från lokaler, bilar och projektorer till personal och cateringservice.

Varje resurs har sin egen kalender, och man bokar den genom att skapa en händelse i kalendern. Calendar Browser hjälper användarna att fatta rätt beslut när de bokar resurser. Det är lätt att skapa beskrivningar av varje resurs, med texter, bilder och länkar.


Låt alla anställda söka bland resurserna och boka den resurs de behöver, eller låt en reception eller boknings-service använda Calendar Browser. Eller kombinera båda sätten!

Calendar Browser är helt integrerad i SharePoint. Till vänster på Calendar Browser-sidan i SharePoint finns länkar till alla resurskalendrarna. Välj en av dem, och kalenderns bokningar visas till höger.

SharePoints kalendervyer, Dag, Vecka och Månad, kan användas för Calendar Browser. Bilden nedan visar veckovyn.


Tillbehör – som katering-service, konferensmaterial eller IT-utrustning – kan beställas tillsammans med bokningen. Administratören lägger in tillbehören i Calendar Browsers inställningar.

Calendar Browser for SharePoint supplies booking

I inställningarna kan man också knyta varje bokning till ett projekt (en person, en enhet, en kund eller liknande) och anpassa Calendar Browser till organisationen på många andra sätt.


Calendar Browsers Översikt ger en sammanställning av alla bokningar för den tid du anger. Det går också att boka resurser direkt i Översikten.

Fler fördelar hos Calendar Browser

  • Redigera, ta bort och skapa nya resurser med några få musklick. WYSIWYG .html-editor för resursbeskrivningar. URL-beskrivningar går också bra att använda.
  • Användarna söker bland resurserna, ser beskrivningar av dem och bokar ‒ allt på samma SharePoint-sida.
Produkter Köp FAQ Tjänster Tips Böcker Kontakt Om oss Verktyg

Säkerhet och integritet

Copyright  Kalmstrom Enterprises AB  All rights reserved