Hem >Köp > Standardprenumeration English flag    kalmstrom.com site map icon Site map  

kalmstrom.com Standardprenumeration

Meduim Subscription icon

Förmåner

En Standardprenumeration ger din organisation licenser för en kalmstrom.com-lösning, med fri användning inom organisationen, support och uppgraderingar.

Välj en av följande SharePoint-produkter: Dessutom ingår:
  • Support och fria uppgraderingar för de kalmstrom.com-lösningar som prenumerantorganisationen använder    Supportvillkor
  • Ett obegränsat antal användare och installationer av de kalmstrom.com-lösningar som prenumerantorganisationen använder

Kostnad: 26 500:- per år

25 % moms tillkommer

Betalning

För en faktura med betalning för ett år till vårt bankgirokonto, var vänlig kontakta vår försäljningsavdelning! Vi skickar sedan i god tid ut en faktura för förnyelse varje år.

Villkor

kalmstrom.com Business Solutions begär ett namn och en e-postadress till en kontaktperson som är ansvarig för kalmstrom.com-lösningen. För support och information behöver vi veta vem som är ansvarig för vår produkt inom organisationen.

Prenumerationen ger rätt att använda standardversionen av den kalmstrom.com-lösning som valts så länge prenumerationsavgiften betalas.

Prenumerationen kan avbrytas när som helst av den prenumererande organisationen, men då kommer kalmstrom.com-lösningen som licensierats till organisationen att sluta fungera.

Skolor och välgörenhetsorganisationer får 50 % rabatt på årsavgiften.

Produkter Köp FAQ Tjänster Tips Böcker Kontakt Om oss Verktyg

Säkerhet och integritet

Copyright  Kalmstrom Enterprises AB  All rights reserved