Hem >Köp > Standardprenumeration English flag    kalmstrom.com site map icon Site map  

kalmstrom.com Standardprenumeration

Meduim Subscription icon

Förmåner

En Standardprenumeration ger din organisation licenser för två kalmstrom.com-lösningar som kompletterar och förhöjer varandra. Fri användning inom organisationen, support och uppgraderingar ingår.

Välj en av följande SharePoint-produkter: Dessutom ingår:
  • Support och fria uppgraderingar för de kalmstrom.com-lösningar som prenumerantorganisationen använder    Supportvillkor
  • Ett obegränsat antal användare och installationer av de kalmstrom.com-lösningar som prenumerantorganisationen använder

Kostnad: 26 500:- per år

25 % moms tillkommer

Betalning

För en faktura med betalning för ett år till vårt bankgirokonto, var vänlig kontakta vår försäljningsavdelning! Vi skickar sedan i god tid ut en faktura för förnyelse varje år.

Villkor

kalmstrom.com Business Solutions begär ett namn och en e-postadress till en kontaktperson som är ansvarig för varje kalmstrom.com-lösningen inom prenumerantorganisationen. Det kan mycket väl vara samma person för alla produkterna, men för support och information behöver vi veta vem som är ansvarig för vår produkt inom organisationen.

Prenumerationen ger rätt att använda organisationsversioner av de kalmstrom.com-lösningar som ingår i det valda Standard-alternativet så länge prenumerationsavgiften betalas.

Prenumerationen kan avbrytas när som helst av den prenumererande organisationen, men då kommer kalmstrom.com-lösningar som licensierats till organisationen att sluta fungera.


Skolor och välgörenhets-organisationer får 50 % rabatt på årsavgiften.

Produkter Köp FAQ Tjänster Tips Böcker Kontakt Om oss Verktyg

Säkerhet och integritet

Copyright  Kalmstrom Enterprises AB  All rights reserved