Hem >Tjänster >Assistans-sessioner English flag  kalmstrom.com site map icon Site map  

Assistans-sessioner

Hjälp med SharePoint och andra Microsoftprodukter

Peter Kalmstrom imageBehöver du konsultera en expert under några timmar, eller planerar du ett större projekt men vill bolla dina idéer med en expert innan du gör ett större åtagande? I så fall kan en fyra-timmars-session med mig vara en bra lösning.

Om ditt företag / din organisation behöver hjälp med SharePoint eller andra Microsoftprodukter, kan jag visa hur ni kan arbeta i ert eget system. Vanligen kan vi göra det med hjälp av fjärrstyrning, så att ni kan följa med och se varje steg och ställa frågor. En sådan session kan spelas in, och ett annat alternativ är att vi spelar in videodemonstrationer. 

Hur som helst bestämmer  vi tillsammans hur de fyra timmarna ska användas. Vi kan ha en fjärrstyrning, en chatt, ett telefonsamtal, en online-konferens eller ett fysiskt möte. Försök vara ute i god tid om du önskar ett besök!

De fyra timmarna kan delas upp i två separata sessioner, om så önskas.
Peter Kalmström
CEO and Systems Designer
kalmstrom.com Business Solutions

Avgift

Kostnaden för en session på fyra timmar är 6000:- + moms. För fysiska möten tillkommer reskostnad. Vänligen kontakta sales@kalmstrom.com för faktura och/eller ytterligare information.

Fyra timmar är minimum för nya kunder. Om du bara har ett litet problem som kräver mindre tid, är du välkommen att spara den återstående tiden till ett senare tillfällle. 

Products Buy FAQ Services Tips Books Contact About Us Verktyg

  Security and integrity

Copyright  Kalmstrom Enterprises AB  All rights reserved