Hem >Tjänster >Supportkontrakt English flag  kalmstrom.com site map icon Site map  

Supportkontrakt

Assistans för SharePoint och Office

Behöver du rådfråga en expert några timmar varje månad? Vill du försäkra dig om att experten är tillgänglig för dig? Ett supportkontrakt ger dig tillgång till Peter Kalmström och kalmstrom.com-teamet för ett förutbestämt antal timmar varje månad.

Du behöver kanske hjälp att komma igång med ett nytt projekt som ni senare kan sköta på egen hand inom organisationen? Låt oss ge stöd i början, så att ni får en solid bas att bygga vidare på. Efter en tid kan ni säga upp kontraktet eller fortsätta med färre timmar per månad.

Ett supportkontrakt ger alltid en trygghet. Du har någon som känner till projektet och företaget att vända dig till om det skulle behövas.
 

Avgifter

Kostnaden för ett supportkontrakt varierar med supportperiodens längd och antalet timmar per månad. Generellt blir timkostnaden lägre ju fler timmar och ju längre period som kontrakteras.

Vi erbjuder också supportpaket som inkluderar fri tillgång till alla kalmstrom.com standardprodukter. För att få med produkterna, behöver du beställa minst tio timmars support i månaden i minst sex månader. Produktsupport och uppgraderingar ingår också, så de kontrakterade timmarna kan användas för supportärenden och utveckling utöver kalmstrom.com Supportservice.

Välkommen att kontakta oss för information och prisförslag. 

Online-diskussion

Peter inleder gärna samarbetet med ett online-möte där era krav diskuteras och han visar på olika möjligheter.

Rekommendation från svenskt företag

"Kalmström är en kunnig och engagerad konsult som alltid har det bästa för kunden för ögonen. De har en bra förmåga att hitta anpassade lösningar samt ett bra bemötande."
Pierre Halldén, AB Ludvig Svensson

Produkter Köp FAQ Tjänster Tips Böcker Kontakt Om oss Verktyg

Säkerhet och integritet

Copyright  Kalmstrom Enterprises AB  All rights reserved