Hem >Produkter >TimeCard >TimeCard Singel English flag  kalmstrom.com site map icon Site map  

TimeCard Singel

rapportera tid och omkostnader från Outlooks kalender
till din egen databas

TimeCard logotypeMed TimeCard planerar du dina möten och arbetsuppgifter i Outlooks kalender och rapporterar dem sedan till en databas där du lätt kan arbeta med uppgifterna.

TimeCard begränsar inte Outlook-kalendern på något sätt. Använd den precis som tidigare, men tagga också de möten, arbetsperioder och liknande som ska rapporteras med ett, två, eller tre taggvärden.

När det är dags att rapportera tid och omkostnader gör du det direkt från kalendern till databasen som TimeCard skapar åt dig.TimeCards användargränssnitt baseras på Outlooks kalender. Du lägger lätt till tidrapporteringsinformation i de avtalade tiderna, som på så sätt förvandlas till tidkort.

TimeCard fungerar i alla Outlook-kalendrar. TimeCard-värdena följer med om du synkroniserar med en smart phone.

Statistics iconTimeCard-värdena ger underlag för informativ statistik, som du kan studera i de integrerade Excel-rapporterna.  Du kan också skapa egna rapporter med data från din Accessdatabas.

Varje gång du rapporterar kan du också exportera rapportdata till ett redigerbart Excelblad med delsummor och totalsumma för en av dina taggar (t.ex. grupperat per kund).Mer om TimeCard:
  • Rapportera omkostnader tillsammans med tiden. FAQ
  • Även icke rapporterad tid kan studeras.
  • Möjlighet att sätta standardvärden för TimeCard-taggar.