Prenumerera på Kanban Task Manager

Kanban Task Manager for SharePoint logoEn prenumeration på Kanban Task Manager gäller för en organisation eller ett företag. Det finns tre olika prenumerationsnivåer, men alla ger rätt till:
  • Fri användning inom prenumerantorganisationen. Vi tar ingen avgift per användare eller installation.
  • Gratis support. Supportvillkor
  •  Gratis uppgraderingar. Eftersom våra produkter bygger på Microsofts bör de uppgraderas ofta för att anpassas till och dra nytta av ny teknik. Våra applikationer är mycket lätta att uppgradera, och med en prenumeration kan du vara säker på att alltid ha en modern och väl fungerande programvara.

Prenumerationsnivåer

Minimum

Prenumerationsavgift per organisation: 18 900:- per år. Mer info

Premium Subscription iconMinimumnivån ger rätt att använda en organisationslicens av Kanban Task Manager, SharePoint sandlådelösning eller add-in.

Denna prenumerationsnivå är avsedd för mindre organisationer och företag som bara vill använda en kalmstrom.com-produkt och/eller inte har behov av de extra förmåner som en Premium-prenumeration ger.

Medium

Prenumerationsavgift per organisation: 20 900:- per år.
Mer info

Premium Subscription iconEn Mediumprenumeration ger rätt att använda Kanban Task Manager, SharePoint sandlådelösning eller add-in, och ytterligare en kalmstrom.com Guldlösning. Organisationen får också använda två Silverlösningar utan extra kostnad. Välj produkter!

Support och uppgraderingar ingår för alla produkterna, och de får användas fritt inom prenumerantorganisationen.

Medium-prenumeranter har rätt att få PowerShell-script för automatiserad installation och konfiguration av flera kanbantavlor. Bloggpost

Medium är rätt nivå för företag och organisationer som vill utnyttja fördelarna med att kombinera kalmstrom.com-lösningar men som inte behöver de extra förmåner som ges till Premiumprenumeranter.

Premium

Prenumerationsavgift per organisation: 48 000:- per år. Mer info

Premium Subscription iconPremium-nivån är tänkt för företag och organisationer som vill ha bästa möjliga assistans och stort inflytande. En Premiumprenumeration ger rätt att använda Kanban Task Manager , SharePoint sandlådelösning eller add-in, och ett obegränsat antal andra kalmstrom.com-produkter.

Premiumprenumerationen ger VIP-bemötandei alla kontakter. Detta innebär att kalmstrom.com-teamet alltid prioriterar Premium-prenumeranter som behöver hjälp eller kommer med förslag. FAQ

Premium-prenumeranter har dessutom rätt att få en unik kopia av alla kalmstrom.com-lösningar som önskas. Premium-kopian har organisationens logotyp på alla större formulär, och ingen registrering krävs.

Premium-prenumeranter har även rätt att få PowerShell-script för automatiserad installation och konfiguration av flera kanbantavlor. Bloggpost

Jämförelse

Minimum Medium Premium
Support

JA

JA

JA

Upgraderingar

JA

JA

JA

Fri användning

JA

JA

JA

Yammer-nätverk

JA

JA

JA

Produkter

1

4

ALLA

PowerShell-script NEJ

JA

JA

VIP-status

NEJ

NEJ

JA

Registreringsfri

NEJ

NEJ

JA

Egen logo

NEJ

NEJ

JA

Unik nerladdning

NEJ

NEJ

JA

Unik setup

NEJ

NEJ

JA

Fungerar efter uppsägning

NEJ

NEJ

JA

Får köpa källkoden NEJ NEJ

JA

Årsavgift

18 900:-

20 900:-

48 000:-


Betalning

För en faktura med betalning för ett år till vårt bankgirokonto, var vänlig kontakta vår försäljningsavdelning! Vi skickar sedan i god tid ut en faktura för förnyelse varje år.

Du kan också betala per månad. För mer info, se våra engelska prenumerationssidor:

   

Produkter Köp FAQ Tjänster Tips Böcker Kontakt Om oss Verktyg

Security and integrity

Copyright  Kalmstrom Enterprises AB  All rights reserved