Testa KBase för Outlook

KBase logotypeVälkommen att ladda ner KBase och testa den fullständiga applikationen i 30 dagar utan några förpliktelser.

Var vänlig studera KBase-manualen och video-demonstrationerna. Skulle du ändå få problem hoppas vi du kontaktar kalmstrom.com-supporten. Vi ger gratis support under utvärderingsperioden. Support ingår också i prenumerationsavgiften, så du kan alltid få hjälp med KBase.
Installation
  1. Ladda ner .msi eller -zip-filen.
  2. (Extrahera .zip-filen.)
  3. Klicka på .msi-filen för att installera. Följ instruktionerna på skärmen.
Under installationen kommer en Outlook-mapp att skapas och konfigureras. Denna mapp synkroniseras sedan med en delad databas eller SharePoint-sajt för att uppdatera artiklar och inställningar för alla användare.

Efter installationen, klicka på den nya KBase Konfigurera-knappen i Outlooks menyfliksområde.

The KBase Configure button in the Outlook ribbon

Nu kommer du först att bli ombedd att ge ett namn till den nya mappen. Du kan välja vilket namn som helst, eftersom det är en personlig mapp. När det är klart kommer det upp en skärm där du väljer delningsalternativ.

Administratören/den första användaren bestämmer delningsalternativ och klickar sedan på Inställningsknappen igen för att konfigurera KBase med kategorier och typer och kanske ett eller flera anpassade fält.

Följande användare måste välja samma delningsalternativ som administratören. Sedan behöver de bara öppna inställningarna och klicka OK för att spara för att få de inställningar som administratören angett.

Exempeldata

Om du vill bekanta dig med en KBase med färdiga artiklar, kan du utnyttja möjligheten att skapa exempeldata. Den erbjuds i samband med att du väljer delningsalternativ. Kryssa för rutan längst ner till höger i delningsdialogen, så får du några artiklar från kalmstrom.com FAQ i din KBase.

 

Testperiod

KBase fungerar i 30 dagar utan registrering. Efter det måste du registrera KBase om du vill fortsätta använda den. Ingen ny installation behövs.

Registrering

Premium-prenumeranter kan begära en registreringsfri kopia av KBase. Andra användare måste registrera KBase när testperioden är över.

Registreringsnyckeln ska användas tillsammans med en e-postadress med företagets/organisationens domän. Administratören/den första användaren registrerar KBase för alla användare.

Ladda ner

Ladda ner .msi-filen

Ja, jag vill ladda ner KBase

E-postadress:Ladda ner en .zip-fil

Om du har problem med att ladda ner en .msi-fil kan du försöka alternativet med en .zip-fil istället. När du extraherar .zip-filen får du .msi-filen från nerladdningen ovan.
Ja, jag vill ladda ner KBase som .zip-fil

E-postadress:Produkter Köp FAQ Tjänster Tips Böcker Kontakt Om oss Verktyg

Security and integrity

Copyright  Kalmstrom Enterprises AB  All rights reserved