Prova HelpDesk OSP

E-mail Converter logotype Välkommen att ladda ner och testa den fullständiga versionen av HelpDesk OSP i 30 dagar utan några förpliktelser. Sedan måste du registrera den för att den ska fortsätta fungera.

HelpDesk OSP kan användas med alla Outlook-mappar, också gemensamma mappar eller delade brevlådor.

Varje användare måste installera applikationen i Outlook, men den första användaren bestämmer vilken lista/vilka listor som ska användas och konfigurerar hur de olika delarna i e-breven ska placeras i ärendeformuläret/listobjektet. Denna första användare måste ha rättigheten Design eller Full kontroll över SharePoint-sajten.

Övriga användare väljer sedan samma SharePoint-lista/listor och behöver bara gå igenom punkt 1-6 nedan. E-mail Converter installation figure
  1. Ladda ner filen HelpDeskOSPSetup i .msi- eller .zip-format. (Extrahera .zip-filen.)
  2. Stäng Outlook om det är öppet.
  3. Klicka på .msi-filen för att installera. HelpDesk OSP installeras under Program, och inga val görs under installationen.
  4. Öppna Outlook när installationen är klar.
  5. Klicka på den nya knappen Inställningar för att öppna dialogrutan för konfigurationen.
  6. Klicka på "Lägg till en lista" under första fliken och logga in till en SharePoint-sajt.
  7. (Gå till fjärde fliken och skapa Exempeldata om du vill se hur HelpDesk OSP kan se ut när du har använt applikationen en tid.)
  8. Den första användaren väljer vilka listor som ska användas och konfigurerar hur de olika delarna i e-breven ska placeras i  ärendeformuläret/listobjektet.  
  9. (Om e-breven ska konverteras automatiskt, välj Outlook-mapp att övervaka under den andra fliken och kryssa i checkrutan för Live Monitoring.)
När konfigurationen är klar visas resten av HelpDesk OSP-knapparna i Outlook.

För detaljerad info om installation och konfigurering, se manualen (på engelska).Du kan behöva tillåta opup-fönster i webbläsaren för att nerladdningen ska fungera.

Ladda ner .msi-filen

Ja, jag vill ladda ner HelpDesk OSP

E-postadress:HelpDesk OSP
kräver att .NET Framework 4.0 är installerat på datorn. Om du inte har den installerad kan du ladda ner den från Microsoft. Om någon försöker öppna Inställningar på en maskin utan .NET Framework 4.0 kommer ett meddelande med en länk för nerladdning.

Registrera

När testperioden är slut måste den första användaren/administratören ange en e-postadress med företagets/organisationens domän och registreringskoden i Licensdialogen (som nås från Konfigurationsdialogen) för att kunna fortsätta använda HelpDesk OSP. (Gäller inte Premiumprenumeranter.)

Välkommen att prenumerera på HelpDesk OSP!

Ladda ner .zip-filen

Ja, jag vill ladda ner HelpDesk OSP som .zip-fil

E-postadress:


Produkter Köp FAQ Tjänster Appar Tips Böcker Kontakt Om oss Blogg

Security and integrity

Copyright  Kalmstrom Enterprises AB  All rights reserved