Prenumerera på E-mail Converter

När du prenumererar på en kalmstrom.com-produkt, behöver du aldrig ha gammal eller dålig mjukvara. Istället kan du alltid använda en modern och välfungerande version, som stöder den senaste Microsoft-teknologin.

E-mail Converter for Azure and SharePoint icon E-mail Converter for Azure and SharePoint icon E-mail Converter for IIS and SharePoint icon

En prenumeration på E-mail Converter gäller för en organisation eller ett företag. Det finns tre olika prenumerationsnivåer, men alla ger rätt till:
  • Fri användning inom prenumerantorganisationen. Vi tar ingen avgift per användare eller installation.
  • Gratis support. Supportvillkor
  • Gratis uppgraderingar. Eftersom våra produkter bygger på Microsofts bör de uppgraderas ofta för att anpassas till och dra nytta av ny teknik. Våra applikationer är mycket lätta att uppgradera, och med en prenumeration kan du vara säker på att alltid ha en modern och väl fungerande programvara.

Prenumerationsnivåer

Minimum

Premium Subscription iconPrenumerationsavgift per organisation: 18 900:- per år.
Mer info

Minimumnivån ger rätt att använda en organisationslicens av E-mail Converter.

Denna prenumerationsnivå är avsedd för mindre organisationer och företag som bara vill använda en kalmstrom.com-produkt och/eller inte har behov av de extra förmåner som en Premium-prenumeration ger.

Medium

Premium Subscription iconPrenumerationsavgift per organisation: 20 900:- per år.
Mer info

En Mediumprenumeration ger rätt att använda E-mail Converter och ytterligare en kalmstrom.com Guldlösning, t.ex. en annan E-mail Converter-utgåva. Organisationen får också använda två Silverlösningar utan extra kostnad. Välj produkter!

Support och uppgraderingar ingår för alla produkterna, och de får användas fritt inom prenumerantorganisationen.

Medium är rätt nivå för företag och organisationer som vill utnyttja fördelarna med att kombinera kalmstrom.com-lösningar men som inte behöver de extra förmåner som ges till Premiumprenumeranter.

Premium

Premium Subscription iconPrenumerationsavgift per organisation: 48 000:- per år.
Mer info

Premium-nivån är tänkt för företag och organisationer som vill ha bästa möjliga assistans och stort inflytande. En Premiumprenumeration ger rätt att använda alla kalmstrom.com-produkter efter prenumerantens eget val.

Premiumprenumerationen ger även VIP-bemötandei alla kontakter. Detta innebär att kalmstrom.com-teamet alltid prioriterar Premiumprenumeranter som behöver hjälp eller kommer med förslag. FAQ

Premiumprenumeranter har dessutom rätt att få en unik kopia av alla kalmstrom.com-lösningar som önskas. Premiumkopian har organisationens logotyp på alla större formulär, och ingen registrering krävs.

Jämförelse

Minimum Medium Premium
Support

JA

JA

JA

Upgraderingar

JA

JA

JA

Fri användning

JA

JA

JA

Yammer-nätverk

JA

JA

JA

Produkter

1

4

ALLA

VIP-status

NEJ

NEJ

JA

Registreringsfri

NEJ

NEJ

JA

Egen logo

NEJ

NEJ

JA

Unik nerladdning

NEJ

NEJ

JA

Unik setup

NEJ

NEJ

JA

Fungerar efter uppsägning

NEJ

NEJ

JA

Får köpa källkoden NEJ NEJ

JA

Årsavgift

18 900:-

20 900:-

48 000:-


Betalning

För en faktura med betalning för ett år till vårt bankgirokonto, var vänlig kontakta vår försäljningsavdelning! Vi skickar sedan i god tid ut en faktura för förnyelse varje år.

Du kan också betala per månad. För mer info, se våra engelska prenumerationssidor:    

Produkter Köp FAQ Tjänster Tips Böcker Kontakt Om oss Verktyg

Security and integrity

Copyright  Kalmstrom Enterprises AB  All rights reserved