Hem >Produkter >Document Tagger English flag    kalmstrom.com site map icon Site map  

Document Tagger för SharePoint dokumentbibliotek

Document Tagger logotypeMånga företag och organisationer som använder SharePoint för innehållshantering har problem med att kategorisera sina dokument på rätt sätt. Därför har kalmstrom.com-teamet utvecklat Document Tagger, som snabbt ger förslag till nyckelord och taggar dokumenten med dem.

Document Tagger finns på svenska, men tyvärr stöder textanalysen ännu inte det svenska språket. Vi har valt att ändå erbjuda Document Tagger till svenska företag som har mycket dokumentation på engelska, franska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, portugisiska eller spanska, som är de språk som stöds för närvarande.

Ny knapp för att hitta nyckelord

Document Tagger lägger till en knapp för generering av metadata i sajtens alla dokumentbibliotek. När man klickar på knappen extraheras nyckelord och metadata från den valda texten/de valda texerna.

Document Tagger tar hand om det tråkiga

Att lägga till nyckelord för dokument i SharePoints dokumentbibliotek är både mödosamt och tidskrävande, så det händer alltför ofta att arbetet blir ofullständigt gjort eller inte utförs alls. Nu kan användarna istället låta Document Tagger analysera uppladdade eller skapade filer och föreslå nyckelord eller metadata att tagga dem med.

Document Tagger ger full kontroll

Med Document Tagger kan användarna avfärda föreslagna nyckelord och att lägga till egna.
  1. Välj en eller flera filer i ett SharePoint dokumentbibliotek.
  2. Extract Metadata iconClick Klicka på Document Tagger-knappen som läggs till i biblioteket vid installationen.
  3. Document Tagger skickar filen/filerna till Google Cloud Natural Language service., och inom ett par sekunder visas de bästa 15 förslagen på nyckelord för varje fil.
  4. Granska de föreslagna nyckelorden och kryssa ur dem som inte är relevanta. Du kan också lägga till egna nyckelord.
  5. Klicka på 'Använd taggar', så läggs nyckelorden till dokumentet och också till organisationens företagsmetadata. Därigenom blir de tillgänliga i hela organisationen, och det blir lätt att söka efter dokument genom SharePoints vanliga sökmotor.
Document Tagger stöder DOCX, PDF, PPTX,TXT, och XLSX.

Själva textanalysen utförs av Google Cloud Natural Language. Document Tagger skickar alltså data från användaren SharePoint till Google Cloud och tillbak igen. Processen är säker, och Google Cloud Natural Language rensar bort dokumentinnehållet omedelbart efter analysen.

Produkter Köp FAQ Tjänster Tips Böcker Kontakt Om oss Verktyg

Security and integrity

Copyright  Kalmstrom Enterprises AB  All rights reserved