Hem >Köp > Mediumprenumeration English flag    kalmstrom.com site map icon Site map  

kalmstrom.com Mediumprenumeration

Meduim Subscription icon

Förmåner

En Mediumprenumeration ger din organisation licenser för fyra kalmstrom.com-lösningar som kompletterar och förhöjer varandra. Fri användning inom organisationen, support och uppgraderingar ingår.


Kostnad: 20 900:- per år

25 % moms tillkommer

Betalning

För en faktura med betalning för ett år till vårt bankgirokonto, var vänlig kontakta vår försäljningsavdelning! Vi skickar sedan i god tid ut en faktura för förnyelse varje år.

Du kan också betala per månad. För mer info, se den engelska Mediumsidan.

Villkor

kalmstrom.com Business Solutions begär ett namn och en e-postadress till en kontaktperson som är ansvarig för varje kalmstrom.com-lösningen inom prenumerantorganisationen. Det kan mycket väl vara samma person för alla produkterna, men för support och information behöver vi veta vem som är ansvarig för vår produkt inom organisationen.

Prenumerationen ger rätt att använda organisationsversioner av de kalmstrom.com-lösningar som ingår i det valda Medium-alternativet så länge prenumerationsavgiften betalas.

Prenumerationen kan avbrytas när som helst av den prenumererande organisationen, men då kommer kalmstrom.com-lösningar som licensierats till organisationen att sluta fungera.


Skolor och välgörenhets-organisationer får 50 % rabatt på årsavgiften.

Produkter Köp FAQ Tjänster Tips Böcker Kontakt Om oss Verktyg

Security and integrity

Copyright  Kalmstrom Enterprises AB  All rights reserved