Hem >Community >Anpassningar English flag  kalmstrom.com site map icon Site map  

Anpassningar

Gillar du en av våra produkter men vill förbättra den? Vi kan hjälpa dig med det!
  • utvecklarlicens
  • unik produkt
  • ingen garanti för uppgraderingar
En anpassning innebär i stort sett att vi hjälper Utvecklarmedlemmar att anpassa produkten efter deras behov. Förändringarna vi gör kommer bara att gälla för den kopia som kunder har köpt, och vi gör inga utfästelser när det gäller framtida möjligheter att uppgradera.

Nya anpassningar kan krävas om Microsoft-produkterna vi bygger på ändras. Vi hjälper gärna till då också, men vi måste ta betalt för arbetet. Kunder betalar hela kostnaden för anpassningen och får en unik produkt och hela källkoden till den.

Process

Om du vill att kalmstrom.com-gruppen ska anpassa en produkt, var vänlig sänd oss en detaljerad beskrivning över hur du vill att den ska fungera. Du behöver inte ge oss några lösningar, det är vårt expertområde, men du måste förklara hur slutresultatet av anpassningen ska se ut. Ofta går det några e-brev fram och tillbaka innan den slutliga lösningen är bestämd.

Efter det skickar vi en offert, och om den accepteras betalar du halva kostnaden i förväg. Den återstående summan betalas inte förrän din organisation testat och godkänt produkten.

Se också Tjänster!