Hem >Produkter >Calendar Browser >Calendar Browser för Outlook English flag  kalmstrom.com site map icon Site map  

Calendar Browser – för effektiv resursanvändning

Boka resurser och tillbehör i Outlooks kalender

Calendar Browser logotypeCalendar Browser är en grupprogramvara som används för att boka resurser av alla slag inom en organisation – från lokaler, bilar och projektorer till personal och cateringservice.

Varje resurs har sin egen kalender, och man bokar den genom att lägga till en avtald tid i kalendern. Calendar Browser kan användas för alla slags resurser: rum, bilar, personer – eller spårvagnar!

Gruppera resurserna genom att göra flera installationer! Användarna kan välja endast de grupper de behöver boka i.

Calendar Browser hjälper användarna att fatta rätt beslut när de bokar resurser. Det är lätt att skapa beskrivningar av varje resurs, med texter, bilder och länkar.

Calendar Browser baseras på Microsoft Exchange server. Resurskalendrarna lagras på servern, antingen i gemensamma mappar eller som Exchange e-postkonton.


Med Sökfunktionen i Calendar Browser kan du lätt hitta lediga resurser. Ange datum, tid och antal sittplatser, så visas bara de lediga resurserna. Se resursbeskrivningar och boka resurser direkt från Sök-dialogen.Kort presentation av Calendar Browser.


Med Calendar Browser kan du beställa tilläggstjänster – som kaffe, skrivmateriel eller IT-utrustning – samtidigt som du bokar. Bokningarna kan också knytas till färgkodade projekt (personer, enheter, kunder etc.).

Beslutsstöd
Excel icon Exportera bokningarna till en Access- eller SQL server-databas och analysera resursanvändningen med de Excel-rapporter som
genereras av Calendar Browser. Databasen är öppen och kan också användas för andra behov.

OWA

Nya bokningar och ändringar av bokningsintervall kan göras via Outlook Web App, och delar av Överblicken kan också användas. Men det är bara Outlook-användare som kan boka extratjänster och se kalenderbeskrivningar. Se faq.

Alla slags kalendrar ‒ även personliga ‒ kan läggas till i Calendar Browser. Se faq.

The Calendar Browser Resources Booked Overview

Calendar Browsers översikt ger en sammanställning över aktuella bokningar.
Du kan också boka direkt från Översikten.


Prenumeration från 18 900:- per år

Support, uppgraderingar och fri användning inom organisationen ingår
Produkter Köp FAQ Tjänster Tips Böcker Kontakt Om oss Verktyg

Security and integrity

Copyright  Kalmstrom Enterprises AB  All rights reserved